„Надиграй ме в училище” на БНТ 2 с рекордна зрителска активност

Водещи и лица на БНТ подгряват големия финал на шоуто с хоро пред телевизията в петък Фолклорното реалити на БНТ 2 „Надиграй ме” записа поредния рекорд в историята си. След като през 2015 г. финалът на танцовото шоу пред храм-паметника „Св. Александър...

11:22, 16.06.2016

Водещи и лица на БНТ подгряват големия финал на шоуто с хоро пред телевизията в петък

Фолклорното реалити на БНТ 2 „Надиграй ме” записа поредния рекорд в историята си. След като през 2015 г. финалът на танцовото шоу пред храм-паметника „Св. Александър Невски” постигна най-високата гледаемост от създаването на БНТ 2, сега седмият сезон на предаването е с ново постижение – този път по брой зрителски SMS-и.

1 (3)От самото създаване на „Надиграй ме” зрителите са активни участници в оценяването на конкурентите и заедно с журито са тези, чиито симпатии и подкрепа определят крайните победители.

Този сезон на „Надиграй ме в училище”, който предизвика на танцов дуел възпитаници на 12 хореографски паралелки от цялата страна, се оказа и най-силен по отношение на зрителската активност. Според данни на фирмата, която съвместно с БНТ обработва данните за гласуването – „Войском“, изпратените до този момент телефонни съобщения надхвърлят 11 000, като се очаква броят им сериозно да се увеличи по време на  финала тази неделя. Очевидно танцовите умения на учениците и любовта, която демонстрират към народните традиции, са предизвикали симпатиите на зрителите.

Подготовката за последния епизод на „Надиграй ме в училище” вече е в пълна сила и само след броени дни – в неделя (19-ти юни) ще видим развръзката и ще разберем кое е училището-победител. Точно в 20:00 часа пряко по БНТ 2 и БНТ Свят седемте финалисти – ученическите отбори от Пордим, Враца, Шумен, Добрич, Видин, Варна и София, излизат в оспорвана надпревара за първото място.

Наградата за децата, които се представят най-добре, е участие във фестивала World Stage Eurograde – Световна сцена Еврогрейд в Приморско и едноседмична почивка в крайморския град.

Популярни водещи и лица на БНТ, както и служителите в националната медия, също ще се включат в предизвикателството „Надиграй ме“ и ще извият хоро на 17-ти юни в 13:00 часа пред сградата на медията. Водещият на предаването и хореограф Асен Павлов ще поведе хорото, а ученици от Националното музикално училище „Любомир Пипков” и от Националното училище за танцово изкуство ще пеят и танцуват.

Гледайте големия финал на „Надиграй ме в училище” на 19 юни (неделя) от 20:00 часа по БНТ 2 и БНТ Свят!

Следете всичко, което се случва в най-оспорваното фолклорно надиграване и на http://bnt.bg/predavaniya/nadigraj-me, както и на официалната страница на предаването във Фейсбук: https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B5-118192061598728/

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад