Намесата на държавата в семействата - само в "Референдум" по БНТ1

Серийният филм на БНТ "Денят на бащата" провокира зрителския интерес и повдига много общественозначими въпроси Доколко държавата може да се намесва в семейството е темата на предаването "Референдум" с водещ Добрина Чешмеджиева този вторник - 26 февруари, от 21:00 часа по БНТ1.

Намесата на държавата в семействата - само в Референдум по БНТ1


Темата е провокирана от публичния дебат, който предизвика обсъжданата стратегия за детето. В контекста на полярното разделение на мненията, както на гражданите, така и на институциите, като обществена медия Българската национална телевизия насочва вниманието към още един важен аспект от дискусията чрез шестсерийния филм "Денят на бащата" – този за моралните травми, които нанасяме на децата си. Сериалът, който БНТ излъчва понеделник и вторник от 22:00 часа по БНТ1 и БНТ4, не само предизвика сериозен зрителски интерес, но и постави важни въпроси от социалната тематика, касаещи взаимоотношенията между родители и деца.

Екипът на "Референдум" е поканил в студиото на предаването личности с активна обществена позиция, които ще представят своята гледна точка по темата за отношенията в българското семейство, за възпитанието на децата и за намесата на държавата. В дискусията участие ще вземат публицистът и член на Обществения съвет на БНТ Иван Стамболов - Сула, Мартичка Божилова от "Агитпроп" - изпълнителен продуцент на серийния филм на БНТ "Денят на бащата", психологът Младен Владимиров, поетесата Маргарита Петкова и специалистът в сферата на комуникациите Любомир Аламанов.

По време на телевизионния "Референдум" зрителите на БНТ1 ще имат възможност да видят промените в обществените нагласи по темата чрез социологическото проучване на "Алфа рисърч" - запазена марка предаването.

Гледайте "Референдум" всеки вторник от 21:00 часа по БНТ1!

Кампании Виж повече