Най-добрият учител, когото познавам

Предаването на БНТ1 „Денят започва с култура“ и Министерството на образованието и науката дадоха старт на тазгодишното издание на кампанията „Най-добрият учител, когото познавам“.

Поредица от десетминутни портрети ще представя талантливи и обичани учители от Варна, Стара Загора, Златица, Черни вит, София, Сливен, Пловдив, Първомай и Враца. Последният от филмите в кампанията ще бъде излъчен на 24 май в празничната програма на БНТ1. Зрителите ще имат възможност да се срещнат с различни учители – мислещи иновативно, работещи със съвременни методи на обучение и с любов към децата. Герои във филмите на БНТ ще бъдат преподаватели от най-различни места на страната, от малки и големи училища, от професионални гимназии.

Изпълнителен продуцент на проекта от страна на БНТ е Васил Христов, а режисьор на филмовите портрети е Моника Якимова.

Целта на кампанията, в която за втора поредна година обединяват усилия обществената телевизия и просветното министерство, е да популяризира учителската професия и да помогне за издигането на нейния престиж, да припомни за пореден път, че освен законите и нормативните актове, доброто образование се изгражда от ярки и талантливи личности.

Кампанията „Най-добрият учител, когото познавам” стартира през 2016 г. Обществената телевизия излъчи първите 10 филма, представящи учители както в тяхната професионална среда, но и като личности. Излъчените сюжети предизвикаха широк отзвук сред зрителите, а в сайта на БНТ провокираха над милион и половина гледания.

Очаквайте всяка сряда в предаването „Денят започва с култура“ по БНТ1 поредният филмов разказ за „Най-добрият учител, когото познавам“!

Очаквайте всяка сряда в предаването „Денят започва с култура“ по БНТ1 поредният филмов разказ за „Най-добрият учител, когото познавам“!


Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад