"Неделя Х 3" с награда от БАИТ

Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) отличи блокът на Боян Бенев в предаването на БНТ1 „Неделя Х 3”. Наградата е присъдена за журналистически принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България през 2013...

12:22, 30.01.2014
Неделя Х 3 с награда от БАИТ

Боян Бенев и Петър Иванов 2Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) отличи блокът на Боян Бенев в предаването на БНТ1 „Неделя Х 3”. Наградата е присъдена за журналистически принос в развитието на информационните и комуникационни технологии в България през 2013 година.

Отличието на БАИТ е признание и поощрение за журналистите, спомагащи за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на ИТ сектора у нас. В „Неделя Х 3” Боян е канил много интересни, любопитни и успели събеседници от тази индустрия, а и самият той има предимството да работи в сферата на информационните технологии.

„Неделя Х 3” дава уникална възможност всяка седмица да покажем, че България има и едно друго лице, че хубави неща могат и се случват тук. Все повече млади хора променят живота си и средата около тях. Гордея се с тези добри примери и също така съм доволен, че имаме възможността да ги представим - с надеждата те да вдъхновят и други, които да ги последват”– сподели Боян след получаване на наградата.

Боян Бенев се присъедини към екипа на „Неделя Х 3” в началото на третия сезон (2013-2014 г.) на предаването. Неговата концепция е да представя своята оптимистична вяра в България, в българите, както и в бъдещето на страната ни. Боян откъсва зрителя от злободневните проблеми и показва, че у нас има много позитивни, светли и добри примери. Една различна България – на активните, мислещите и дейните хора.

Боян Бенев е на 29 години и през по-голямата част от живота си е живял в Англия. За възрастта си има забележителни бизнес успехи в ИТ сектора. През 2007 година списанието за бизнес и икономика “Start Your Business Magazine” го обяви за най-успешния млад предприемач на Великобритания. Автор е на три книги.

Гледайте „Неделя Х 3” всяка неделя от 12:30 до 15:30 часа само по БНТ1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад