Онлайн фитнес - тренировки навсякъде и по всяко време

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В "Денят започва" международният редактор Савина Герджикова ни предлага нова начин за раздвижване и поддържане на тонус.

Извинения като "не съм във форма" или "нямам време да тренирам" вече не се приемат. Онлайн фитнес предлага различни тренировки по всяко време на денонощието.

У дома, в хотелската стая или в офиса, а защо не и на открито. Интернет вече помага и на хората, чиито ангажименти не им оставят време за тренировки. Онлайн фитнесът спестява разстоянието до спортната зала и предлага тренировки навсякъде и по всяко време. Докато повечето фитнес сайтове фокусират упражненията в изгаряне на калории и намаляване на теглото, тук се набляга на създаването на тонус и създаване на добро настроение.

Фитнес инструкторът Лейси Стоун вярва, че това е истинска алтернатива на живите тренировки. "Благодарение на блоговете, чатовете и Фейсбук хората могат да общуват с инструкторите в реално време и да получават съвети директно в хола си. С напредването на технологиите може съвсем скоро да се появят и холограми", казва тя.

Цялото предаване може да видите ТУК.

Посетителите на сайта могат да избират вида и нивото на тренировките, както и инструктора. Предлагат се също кардио тренировки, упражнения с топки и други предмети, както и танци. За тези, които нямат цял час на

разположение, цялостните тренировки са разделени на по-кратки модули.