Закуска със Стефан Мавродиев

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Габриела Гаврилова ни среща в "Денят започва" с обичания актьор Стефан Мавродиев.

Закуска със Стефан Мавродиев

Известният в театъра и киното актьор разказа за новите си роли и предизвикателства в живота пред камерата на "Денят започва".

Без предварителни планове, с кафе и много вода започва денят на Стефан Мавродиев. Старае се да не остава без работа, защото това би означавало, да излезе от ритъм. Затова се събужда, по думите, с работно настроение.

Отделя и по-малко време за писане, но признава, че в момента това се случва по-рядко.

Участва в различни представления и това е хубавото според актьора. Едно от тях е в Народния театър - "Търси се стар клоун", заедно с Марин Янев и Илия Добрев. В момента репетира пиесата "Вятърът в тополите" под режисурата на Владимир Люцканов в Младежкия театър. На сцената на театъра участва в няколко представления.

Стефан Мавродиев признава, че с малко тъга си спомня за силните години на българското кино. И говори за особеното очарование, което имат филмите отпреди няколко десетилетия.

Но сега вярва на новите поколения в киното, които притежават енергията и способността да променят нещата. Без да издава подробности, казва, че ще участва в нов кинопроект.

Цялото предаване можете да видите ТУК.