Пламен Марков: Националите направиха посредствен мач

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Националният ни отбор по футбол направи един посредствен мач като игра вчера срещу Норвегия. Това заяви бившият национален селекционер Пламен Марков в студиото на "Денят започва" след загубата на България от Норвегия с 1:2 в мач от евроквалификациите. Загубата отдалечи значително българският тим от второто място в групата.

"Очаквах доста по-сериозно представяне, особено след загубените на наш терен точки от Хърватия. Вярвах, че футболистите ще направят сериозни изводи и ще отреагират така, че срещу един директен съперник като Норвегия, поне за третото място, ще победим", добави Марков. Той припомни, че по новите наредби на УЕФА третото място в групите дава възможност за бараж.

Без значение от играчите на терена и в двата мача - срещу Хърватия и срещу Норвегия, българският отбор беше надигран. Срещу Хърватия в първото полувреме, а срещу Норвегия почти през целия мач, заяви бившият национален селекционер.

На въпроса за промените, които направи Любослав Пенев в титулярния състав срещу Норвегия, Марков коментира, че три от тях не може да си обясни, но това е избор на треньора, който познава най-добре играчите. Въпреки това разочарованието е голямо, защото България загуби два възлови мача, като вчерашния бе от особено значение.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад