Предаването „#Eвропа“ се завръща в ефира на БНТ

В първото за новия сезон издание на предаването „#Eвропа“ Цвети Йорданова разказва как Брекзит се превърна в сценарий с неясен край. И показва каква е ролята на няколко музикални хита в трудните преговори.

Предаването „#Eвропа“ се завръща в ефира на БНТ

Експертът Мартин Владимиров разяснява защо цените на горивата предизвикаха поредица от протести в цяла Европа. Екипът на предаването представя и сравнителна статистика, която откроява лидерите в цените на бензин в Европа и фокусира вниманието върху българския пазар.

„Жълтите жилетки“, които запалиха искрата на бунтовете, се готвят да атакуват Европарламента. Ива Стойкова с подробности по темата „Ще седнат ли шофьорите на камиони в депутатските кресла?“

При скейтбордистите - един от най-известните международни съдии по скейтборд в България Марин Сладкаров разказва за това как се кара скейт в Европа и какво трябва да се промени в България. Разходка из големите скейтпаркове на Европа показва какви са разликите.

Предаването „#Eвропа“ се реализира в рамките на проект BNT COMM/SUBV/2019M/0008 „Европа“, който БНТ изпълнява с финансовата подкрепа на Европейския парламент.

Гледайте „#Eвропа“ в неделя (3 февруари) от 12,30 часа по БНТ1!

Кампании Виж повече