Програмите на БНТ в началото на 2020 г.

Българска Национална Телевизия стартира 2020 г. с няколко нови предавания, едно от които е „Събота вечер с Дони“. Новото развлекателно предаване ще се излъчи от 11 януари 2020 г. В шоуто ще има много музика, изпълнявана от гостите и водещия. Любимите песни ще звучат в интерпретацията на малък симфоничен оркестър. Мястото на събитието ще е малката сцена на Театъра на армията. „Събота вечер с Дони“ ще може да се гледа от цялото семейство – и от тези, които обичат музиката на Дони, и от техните деца или родители, които познават неговите гости – актьори, музиканти и спортисти.

Програмите на БНТ в началото на 2020 г.

Първата звезда в студиото на „Събота вечер с Дони“ ще бъде рок легендата Кирил Маричков. Двамата с Дони участват и в „Сцена под звездите“, която се излъчва на живо по БНТ в празничната новогодишна нощ. Другият звезден гост ще бъде певицата Михаела Маринова.

В „Събота вечер с Дони“ ни очакват много изненади, една от които е и ко-водещият на предаването – малък, но недопускащ грешки, много симпатичен и извънредно интелигентен.

Кой е той? Остава да видим!

И още много спортни емоции по Българска Национална Телевизия предстоят през първите дни на новата 2020 г.

Първата седмица в БНТ стартира с много спорт. На 04.01.2020 г. от 17,55 часа, БНТ3 ще излъчи пряко баскетболния двубой между А1 Академик и Берое, среща от Националната баскетболна лига, който ще се проведе в гр. Правец.

Спортните вълнения ще продължат с олимпийското участие на мъжкия национален отбор по волейбол в Токио на 6 януари 2020 г. срещу отбора на Франция. Срещата ще бъде излъчена на живо от 18.00 часа по БНТ3. Българска Национална Телевизия ще излъчи всички двубои на олимпийските квалификации, като стартът ще бъде на 5 януари с мач между Сърбия и Франция. Българският тим, освен срещу отбора на Франция, ще играе на 7 януари с Холандия (15ч. БНТ3), а на 8 януари срещу Сърбия (15.30ч. БНТ3). Полуфиналите са на 9 януари от 18ч. и от 21ч. , а финалът - на 10 януари от 21.20 часа.

Олимпийските страсти ще бъдат по две, защото и женският волейболен отбор ще стартира срещите си за олимпийската квалификация в Апелдорн, с двубой на 7 януари от 17ч. срещу Полша, на 8 януари от 20.30ч. срещу Холандия, а на 9 януари от 17ч. ще играят срещу Азербайджан. Финалът при жените ще бъде на 13 януари 2020г., а срещите ще бъдат излъчени на живо по БНТ3.

Спортната картина ще се обогати и със слалома за световната купа в Загреб на 5 януари, където участие ще вземе Алберт Попов. А на негово спускане ще се насладим и на 8 януари, когато ще участва в гигантския слалом на Мадона ди Кампильо в Италия.

През 2020 г. по Българска Национална Телевизия предстоят още много спортни и музикални събития, сред които конкурсът на Евровизия 2020 - Ротердам с участието на Виктория Георгиева, Европейско първенство по футбол, което ще се излъчи по БНТ от 12 държави и Олимпийските игри – Токио 2020.

Кампании Виж повече