Производители на български храни и напитки сключиха меморандум с хотелиерите

20:15, 26.05.2016
Бялото саламурено сирене и киселото мляко ще се предлагат в ресторантите. Производители и преработватели на произведени в България храни и напитки подписаха меморандум за сътрудничество с Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите в България. Споразумението задължава хотелите и ресторантите, които са част от Асоциацията, да използват в менютата си български храни и напитки, произведени по Български държавен стандарт. За да се привлекат повече туристи и да се повиши качеството на хотелиерските и ресторантьорските услуги, на една маса с хотелиерите днес седнаха производители и преработватели на мляко, месо, плодове и зеленчуци, растителни масла, безалкохолни напитки и хляб и сладкиши.
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад