Прозорец към Родината

Кампанията на БНТ в подкрепа на българските училища в чужбина - „Прозорец към родината“, обявява конкурс за есе за ученици на тема „Аз съм българче“. Участниците трябва да са на възраст между 7 и 15 години и да изпратят своите съчинения до края на годината по електронна поща на адрес: prozorets@bnt.bg.

Есетата трябва да са с обем не повече от 1337 знака. Броят на знаците символизира 1337 години от създаването на Българската държава. Получените есета ще бъдат публикувани на сайта azmogaazznam.com. Победителите в отделните категории ще бъдат определени с гласовете на читатели и зрители и според мнението на петчленно жури, което включва представител на БНТ, представител на Сдружение „Арлекин“ – партньор на кампанията и преподаватели от българските училища в чужбина.

На интернет страницата на БНТ www.bnt.bg , в раздел „Кампании“ / „Прозорец към Родината“ са публикувани всички подробности за участие в конкурса, регламента и краткия въпросник, който трябва да попълни всеки участник. Подробна информация за конкурса е публикувана и на сайта на сдружение „Арлекин“ – партньор на кампанията http://azmogaazznam.com/.

Победителите в конкурса за есе от кампанията „Прозорец към Родината“ ще бъдат обявени в навечерието на Националния празник на България 3 март.

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад