Саня Армутлиева - гост в "Извън играта" по БНТ1

Тя е дипломирана актриса, но е позната на широката аудитория като музикален продуцент. Неотдавна нейният състудент и приятел актьорът Мариян Вълев я връща към професията в режисирания от него филм "Лошо момиче". Лентата, която е продукция на БНТ, се завъртя през април в кината в цялата страна, а голямата изненада за зрителите беше участието на Станислава Армутлиева в една от главните роли.

Саня Армутлиева - гост в Извън играта по БНТ1

В събота, 8 юни, от 18:00 ч. тя ще бъде специален гост на предаването „Извън играта“. С водещата Люба Пашова ще разговарят за независимостта, за свободата да изразяваш себе си, за успехите и за неуспехите по пътя към професионалните цели. Зрителите ще научат и любопитни подробности от личния ѝ свят – за семейството, за двете ѝ вече пораснали дъщери Маргарита и по-малката Алма, която вече направи своя музикален дебют и заяви ярко присъствие в артистичните среди.

В студиото на "Извън играта" Армутлиева ще си припомни първите стъпки в театъра и киното. Страстта към актьорското майсторство я застига, когато е в осми клас. Тя става част от детското театрално студио към театър "Сълза и смях", в чието ръководство по това време е Бончо Урумов. Именно той я насочва по-късно да кандидатства във ВИТИЗ (в момента НАФИЗ), където е приета в класа на проф. Енчо Халачев и проф. Снежина Танковска. Дебютът ѝ в киното е през 1990 г. във филма "Софийска история" на режисьора Надя Станева. Десетилетие по-късно тя отново е на екран в "Хълмът на боровинките" по сценарий и режисура на Александър Морфов.

Защо Саня Армутлиева избира да е продуцент пред изкушението да бъде на сцената – зрителите ще научат в събота вечер по БНТ1.

Гледайте "Извън играта" всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1 и от 22:00 ч. по БНТ3.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад