"Сините птици" гостуват на "Нощни птици"

Героите от новия филм на БНТ в навечерието на телевизионната премиера на сериала

Сините птици гостуват на Нощни птици

Този петък, 31 май, от 22:00 часа, ден преди телевизионната премиерна на новия сериен филм на БНТ „Островът на сините птици“, гости на вечерното токшоу „Нощни птици“ по БНТ1 ще бъде част от актьорския състав и творческия екип на сериала.

Зрителите на обществената медия ще станат свидетели на емоционално дуетно изпълнение на песента „Something Stupid“ от актьорите Маргита Гошева и Иван Бърнев, а синът им Матей Бърнев, който на 24 май навърши 13 години, ще демонстрира бийтбокс уменията си. В студиото на „Нощни птици“ той ще получи специален видео поздрав от шампионката ни по бийтбокс Адриана Николова-Печенката.

Водещата Искра Ангелова е подготвила изненада за Маргита, Иван и Матей - в студиото на „Нощни птици“ ще влезе малката Маргита. Защо едни от най-близките им семейни приятели актьорите Петко Венелинов и Ярослава Павлова кръщават първородната си дъщеря на актрисата и как така тримата – Маргита, Иван и Матей, получават роли в новия сериал на БНТ, играейки семейство, каквото са и в реалния живот, зрителите ще научат в петък, 31 май, от 22:00 часа.

Към артистичното семейство ще се присъединят и децата, които изиграват главните роли във филма на БНТ „Островът на сините птици“: Деян Профиров (в ролята на Алекс), Калоян Христов (в ролята на Армандо), Ирина Вълкова (в ролята на Габриела), Антониа Димитрова (в ролята на Зоица) и Максим Божков (в ролята на Петър). Те ще разкажат забавни истории „зад кадър“ от снимачната площадка на сериала.

Главният продуцент на Продуцентски център „Студия Екран“ БНТ Боряна Пунчева и един от сценаристите на филма Павлина Божкова ще допълнят любопитни подробности от творческия процес и реализацията на осемсерийната продукция, която ще се излъчва от 1-ви юни в събота и в неделя от 19:00 часа. по БНТ1.


Гледайте „Нощни птици“ в петък (31 май) от 22:00 часа по БНТ 1!

Кампании Виж повече