Стефан Данаилов: завръщането - гост в "Извън играта"

След близо петгодишно отсъствие публиката отново има възможност да аплодира големия български актьор Стефан Данаилов. Завръщането му в театъра е с комедията „Актрисата“. Седмица преди премиерата на постановката на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ екипът на предаването „Извън играта“ гостува в дома на Стефан Данаилов. Предаването с негово участие ще бъде излъчено в събота, 1-ви юни, от 18:00 ч. по БНТ1.

Стефан Данаилов: завръщането - гост в Извън играта

В постановката любимият на поколения българи актьор представя своята интерпретация на пиесата на английския драматург Питър Куилтър и като постановчик. Режисьор е неговата племенница Росица Обрешкова, а авторската музика е дело на Иван Лечев. В главната роля се превъплъщава Аня Пенчева. За последно Стефан Данаилов и Аня Пенчева си партнират на театралната сцена в култовото представление „Жените на Джейк“ от Нийл Саймън. Освен професионалните ангажименти, двамата ги свързва и дългогодишно приятелство. Как Мастера събира „трупата на Ламбо“, в която влизат още Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и други – зрителите ще научат в събота от 18:00 ч. по БНТ1.

Водещата Люба Пашова и Стефан Данаилов ще разговарят за приятелството, за успехите и за големите загуби в живота. Звездата от „На всеки километър“, изиграл над 150 роли в киното, театъра и телевизията, ще сподели своите емоции от завръщането си на театралната сцена.

Гледайте „Извън играта“ всяка събота от 18:00 ч. по БНТ1 и от 22:00 ч. по БНТ3.

Кампании Виж повече