„Ванга – каквато я познавах”

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В "Денят започва" говорихме за книгата  „Ванга – каквато я познавах”. В нея снахата на пророчицата д-р Здравка Методиева разказва за нея. Заедно с Методиева в студиото на предаването гост беше издателят Румен Леонидов.

"Новото в моята книга е, че аз слагам нещата на място, говоря с нейния език, с нейните автентични изрази и най-вече се старая да покажа нейното отношение към Христос, към Бога, това дали тя беше религиозна, дали предизвикваше хората към вяра, към почитане на Бога, към връщане към християнските добродетели", разказа авторът на книгата. Тя се надява да спрат спекулациите и охарактеризирането на Ванга, че тя не е била религиозна и не е подтиквала хората към вярата и добрите дела. Методиева обясни, че се е постарала да предаде нещата такива, каквито ги е чула и преживяла. Предсказанията на Ванга не са правени гръмко и всичко се е случвало спонтанно в разговор, категорична беше тя.

Леонидов разказа, че когато е бил потърсен от авторката е бил приятно изненадан. От прочетеното той е останал с впечатлението, че Методиева е един честен човек. "Книгата е много интересна", смята издателят. За него една от най-големите мисии на пророчицата е да накара хората да повярват.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад