Волейболният „Дунав" призова феновете за подкрепа в мача на годината

Волейболният „Дунав" призова феновете за подкрепа в най-важния си мач за този сезон. Русенският тим приема „Дея Спорт" на 5 април от 18 ч. в залата в квартал „Здравец" в решителната трета среща от финалната серия за промоция в Суперлигата.

До миналата седмица дунавци нямаха загуба през този сезон. В нейния край обаче те отстъпиха на „Дея Спорт" в Русе с 1:3 гейма. Въпреки това намериха сили да изравнят серията с успех със същия резултат като гост в Бургас снощи.

Момчетата на Петър Шопов направиха това, след като загубиха с 20:25 в първия гейм, но взеха следващите три на 19, 20 и 19 точки. Така третият решителен мач утре ще определи шампиона на Висшата лига.

Във връзка с това отборът приканва всички свои фенове да дойдат и да го подкрепят от 18 часа в зала „Дунав" в мача, който може да реши дали ще влязат в Суперлигата за сезон 2018/2019, защото именно носителят на титлата получава директна промоция, а вицешампионът ще играе на плейаут за попълване на елита срещу отбора на „Тетевен волей".

Кампании Виж повече