Волейболният "Дунав" вдъхновен за нови победи с подновяването на първенството

Волейболният „Дунав" се готви за победа срещу третия във временното класиране на Висшата лига. Русенският тим гостува на „Черноморец Бяла" във варненската зала „Христо Борисов" в събота от 14 ч.

„Дунав" има забележителен актив от 6 победи от 6 мача от началото на първенството във Висшата лига. Възпитаниците на Петър Шопов дори нямат загубен гейм, като записаха категоричен успех с 3:0 и в първата си среща за сезона срещу „Черноморец Бяла" през октомври. Въпреки това треньорът отчете, че няма да е лесно на неговите момчета да продължат победната си серия.

Петър Шопов, старши треньор ВК „Дунав": Няма да е лек мач. Заедно с „Дея", това е другият силен отбор, който е близо до нас. Тук играхме първи мач. Да, бихме с 3:0, но не беше много лесно. Отиваме да победим, без значение с какъв резултат. Това ще е още една крачка към класирането ни в елита.

„Дунав" пътува за Варна в деня на мача. Шопов заяви, че всички в отбора са здрави и той ще може да разчита на най-доброто при избора на основен състав срещу „Черноморец Бяла".

Кампании Виж повече