Второ чуждестранно попълнение в "Ботев" дебютира в контрола срещу "Марица"

След бразилския нападател Диого Кампос, "Ботев" привлече нов чуждестранен футболист от Словения - Емир Даутович. 22-годишният централен защитник премина успешно медицинските тестове и ще дебютира с жълто-черния екип още този петък в първата за годината контрола на тима срещу "Марица".

Емир Даутович идва в "Ботев" от словенския "Анкаран" и притежава богата визитка. 194-сантиметровият бранител е играл за "Рудар" и "Марибор", във всички младежки формации на Словения от 17 до 20 години, както и в ОФК "Београд", белгийския "Мускрон" и "Фортуна Ситард". В "Ботев" се надяват новите бързо да се адаптират към стила на отбора.

"Ботев" преотстъпи, за да трупат опит, трима свои млади футболисти в отбори от Втора лига, след като и тримата удължиха договорите си до юни 2019 година. Централният защитник Кристиан Димитров бе пратен под наем в "Монтана", а вратарят Мартин Димитров и дефанзивният халф Радослав Апостолов ще облекат екипа на "Несебър".

След контролата с "Марица", футболистите на "Ботев" ще имат почивен ден в събота, а отпътуването им за подготвителния лагер в Алания е в неделя.

Кампании Виж повече