„100% будни“ се завръща с нови емоции в ефира на БНТ

Сутрешното ток шоу с водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев с нова научна рубрика

Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. водещите на предаването „100% будни“ Мария Андонова и Стефан А. Щерев се грижат за доброто настроение на зрителите на БНТ като изненадват и радват със завладяващи рубрики, полезни идеи и любопитни дискусии. Предаването обхваща значими теми за обществото като наука, култура, здраве, социални проблеми, обществен живот и развлечение.

В този сезон „100% будни“ се фокусират върху науката. Науката, която ни вдъхновява да търсим и изучаваме новостите. Науката, която е сред всички нас и трябва само да поискаме да я разберем. Науката, която ни помага да усъвършенстваме себе си и да достигаме нови висоти. Затова сред новите попълнения в екипа на предаването е химикът Наско Стаменов, който всеки петък ще въвежда аудиторията на обществената телевизия в необятния свят на химията по достъпен и приятен начин.

Медицинските открития, новостите в областта отново са широко застъпени от двамата водещи Мария Андонова и Стефан А. Щерев. Зрителите ще научават първи новостите и световните тенденции от света на медицината и ще се запознаят с най-добрите лекари и медицински лица в България. „100 % будни“ отделя специално внимание на нуждата от превантивна профилактика и много други полезни теми за обществото.

В началото на всяко предаване Мария Андонова и Стефан А. Щерев поставят теми за дискусия, в които аудиторията на БНТ може да се включи. Търси се гледната точка на зрители от всички възрасти, социални групи и региони на България. „100% будни“ показва и лични истории - интервюта и репортажи, които са отправна или подкрепяща линия в темите, дискутирани в студиото. Това дава възможност да се обединим и изследваме позицията на обикновените хора с мнението на признати в областта си специалисти и популярни личности.

Любопитството на зрителите винаги е задоволено с кино, театър, музика и танци – теми, които са неизменна част от предаването 100% будни. Важните акценти са творческите постижения, а гостите често са творци от световна величина.

·         Последвайте 100 % будни във Facebook и Instagram

·         Очакваме обратната връзка със зрителите на:
Тел: 814 / 25 36
Е-Mail: 100budni@bnt.bg

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

 

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад