„БНТ на 60“ продължава и през есента

Предаването разказва забравените и любопитни истории от Златния фонд на Националната телевизия

11:20, 10.09.2020
„БНТ на 60“ продължава и през есента

Като отговор на изключителния зрителски интерес, през новия телевизионен сезон БНТ ще продължи да обогатява и разработва концепцията на юбилейния проект „БНТ на 60“. В предаването знакови имена от българската култура, изявени журналисти, известни спортисти, политици и общественици ще продължат да споделят своите спомени за ключови събития, случили се през годините по света и у нас.

От 12 септември, всяка събота и неделя от 19:00 часа, в рамките на 60 минути „машината на времето“ ще връща зрителя към златните години на емблематични телевизионни предавания. Ще припомня поизбледнели образи и забравени мелодии, куриозни случки и забавни истории. Ще дава нови гледни точки към събития, останали завинаги в съвременната ни история и историята на Българската национална телевизия.

Водещ отново ще е един от най-паметливите и сладкодумни телевизионери - Драгомир Драганов, режисьор на поредицата е неуморимият Станислав Терзиев. Частиците от пъстрия пъзел телевизионна история и настояще ще подреждат сценаристите Васко Громков и Иво Иванов. В търсене на неразкрити съкровища от Златния фонд на БНТ ще работи и досегашния редакторски екип.

Не пропускайте „БНТ на 60“ всяка събота и неделя от 19:00 часа по БНТ 1.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад