„БНТ Представя“ филм за Георги Мамалев - „С усмивка в живота“

Биографичен документален филм за Георги Мамалев на режисьора Олег Ковачев по повод 70-годишнината от рождението на големия актьор

12:47, 04.10.2022
„БНТ Представя“ филм за Георги Мамалев - „С усмивка в живота“

На 5 октомври (сряда), от 21:00 ч. по БНТ 1, портретната документална поредица „БНТ Представя“ ще зарадва зрителите като отбележи 70-годишнината на най-лъчезарния български актьор Георги Мамалев с документалния филм за него „С усмивка в живота“.

По този повод Георги Мамалев обръща поглед назад през годините, за да разкаже пред камерата на БНТ за израстването от зрител на всички постановки на Сатиричния театър до актьор, покорил и голямата сцена на Народния театър. Мамалев е доказателство, че актьорът, който гори и не пести енергия в ролите си, няма възраст и ограничения. Документалният филм на режисьора Олег Ковачев „С усмивка в живота“ ще направи зрителите отново свидетели на ролите на едни от най-успешните филми, постановки и телевизионни предавания с Георги Мамалев.

Гледайте филма за Георги Мамалев „С усмивка в живота“ на 5 октомври от 21:00 часа по БНТ 1!

За поредицата

„БНТ Представя“ е портретна документална поредица, в която зрителите се срещат с някои от най-емблематичните имена на българската история, духовност и култура. Уникален архив и вълнуващи изповеди, пътешествие из богатия творчески път на най-известните български актьори, режисьори, музиканти, писатели и др.

Повече за предаването

Последвайте ни във Facebook

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад