„БНТ Представя“ Никола Анастасов с филма „Слънчевото дете на българския театър и кино“

Зрителите ще се потопят в света на актьора чрез собствените му мисли и разказите на най-близките му хора – на 27 септември, сряда, от 21:00 ч. по БНТ 1

13:40, 25.09.2023

На 27 септември, сряда, от 21:00 ч. по БНТ 1 в портретната документална поредица на обществената телевизия „БНТ Представя“ гледайте филма „Слънчевото дете на българския театър и кино“, посветен на любимия на поколения български актьор Никола Анастасов.

Филмът с режисьор Димитър Шарков и оператор Пламен Герасимов проследява най-емблематичните моменти от живота и кариерата на Никола Анастасов. Пред камерата на Българската национална телевизия своите спомени за времето, споделено с актьора, разказват Теодор Елмазов, Кръстю Лафазанов, Любомир Нейков, Мария Касимова-Моасе, Ина Шкарова, проф. Пламен Марков, Славчо Пеев, Владлен Александров и др.

Коя е първата „среща“ на Никола Анастасов с театъра, защо отива при министъра на културата, какво го кара сам да посети лудницата – това са само част от вълнуващите истории, които зрителите ще видят в документалния филм „Слънчевото дете на българския театър и кино“ от поредицата „БНТ Представя“ тази сряда, 27 септември, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Гледайте филмите от документалната поредица „БНТ Представя“ всяка сряда от 21:00 ч. по БНТ 1

Последвайте „БНТ Представя“ във Facebook и YouTube

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад