„Бяла Коледа“ с Биг Бенда на БНР, Милица Гладнишка и Павел Терзийски на 23 декември в София лайв клуб

„Бяла Коледа“ с Биг Бенда на БНР, Милица Гладнишка и Павел Терзийски на 23 декември в София лайв клуб


Концертът „Бяла Коледа“ с Биг бенда на БНР, Милица Гладнишка и Павел Терзийски е с нова дата – 23 декември, от 20 часа в София лайв клуб. Промяната се налага, поради заболяване на един от ключовите артисти, без който вълшебството на сцената няма да е възможно, приказно и искрящо.

Новата дата непосредствено Бъдни вечер ще даде възможност на публиката да бъде още по-близо до своите любими изпълнители и да сподели заедно с тях приказните моменти и радостта от най-светлите християнски празници чрез силата на музиката.

Едни от най-магичните коледни песни, джаз стандарти и евъргрийни ще звучат на 23 декември, а вълнението на Биг бенда на БНР, диригента Антони Дончев и впечатляващите изпълнители Милица Гладнишка и Павел Терзийски сега е още по-голямо, заради огромната любов и очакване на публиката. Прекрасните артисти и музиканти обещават много усмивки, качествена музика, незабравими емоции и вълнуващо коледно настроение.

За първи път като дует на сцената Милица Гладнишка и Павел Терзийски ще изпълнят заедно класиките Silver Bells, Frosty The Snow Man, Have Yourself A Merry Little Christmas, Let it Snow.

Срещата на публиката в края на всяка календарна година с обичани български певци и инструменталисти е традиционен коледен подарък, който Биг бендът на БНР подарява на своите почитатели. Вземете Вашия от касата на Рекламно-информационния център на БНР и в мрежата на Ивентим. Закупените билети за 11 декември важат без презаверка за новата дата 23 декември. Ако сте възпрепятствани да посетите събитието, срокът за възстановяване на сумата е 21 декември, на касите, от които са закупени билетите.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад