„Чуй новините днес“ на BNTNEWS.BG – БНТ е на твоето устройство по всяко време и от всяка точка

В секцията „Чуй новините днес“ на сайта BNTNEWS.BG всички новини се зареждат автоматично в плейлист, слушате, докато преглеждате мрежите или пишете мейл на телефона си

15:44, 03.02.2021
„Чуй новините днес“ на BNTNEWS.BG – БНТ е на твоето устройство по всяко време и от всяка точка

„Чуй новините днес“ е уникална за българското онлайн пространство технология, развита на база изкуствен интелект. С иновативната функционалност в новинарския сайт на обществената телевизия потребителите на BNTNEWS.BG и на мобилното приложение BNT NEWS имат възможност да слушат последните новини от деня, докато ползват телефона си или са в движение.


„Вече не е достатъчно да пуснеш централната емисия, за да чуеш какво се е случило по света и у нас. Новините са достъпни по всяко време и част от нашата мисия като обществена телевизия е да създаваме възможности, с които съдържанието да достига до максимално много хора от различни възрастови и социални групи“, коментира Емил Кошлуков, Генерален директор на Българската национална телевизия.

„С новата функционалност всеки, който иска да чуе най-важните новини от нюзрума на БНТ, може да го направи докато шофира, пътува в метрото, разхожда кучето или преглежда задачите си за деня. Радвам се, че обществената телевизия е първата, която прави това. Ние помагаме не само на незрящите хора да „видят“ новините през техните устройства. С плейлистите на „Чуй новините днес“ младите и активни зрители ще имат на своя таблет или телефон БНТ от всяка точка“, казва още Емил Кошлуков.

БНТ има ясна стратегия за развитие, като дигитализацията е един от основните приоритети в работата на екипите. През изминалите три години обществената телевизия обнови сайтовете си BNT.BG и BNTNEWS.BG и разработи безплатно мобилно приложение, което за кратък период се нареди в топ 3 сред най-търсените и сваляни мобилни приложения за новини. Българската национална телевизия е и първата, която има подкаст канали във всички големи платформи, като създава собствено съдържание по различни теми.

Последвайте официалните подкаст канали на БНТ:
Spotify: https://go.bnt.bg/spotify
Soundcloud: https://go.bnt.bg/soundcloud
Аpple Podcasts: https://go.bnt.bg/apple-podcast
Google Podcasts: https://go.bnt.bg/google-podcast

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

„Чуй новините днес“ съдържа в една плейлиста всички важни теми от деня. Така хората могат бързо и лесно да персонализират и изберат какво искат да чуят, да настройват бързината и силата на звука, като слушат новините от всяка точка и мобилно устройство.

„Чуй новините днес“ е достъпно на BNTNEWS.BG за потребители на Android и iOS, както и през десктоп версиите на всички устройствата.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад