„Фреш Медиа България“ става ”RADIOPLAY MEDIA”

19:51, 15.03.2022
„Фреш Медиа България“ става ”RADIOPLAY MEDIA”

Най-голямата и независима радиогрупа в България „Фреш Медиа България“ сменя името си и става ”RADIOPLAY MEDIA” /„РАДИОПЛЕЙ МЕДИЯ“/ от март 2022 г. В нейното портфолио влизат едни от най-предпочитаните и обичани радиостанции в страната - БГ Радио, Радио ENERGY, Радио 1, Радио 1 Рок, радио Вероника, радио Nova, радио Nova News, Авторадио и Радио Сити.

Промяната на името е свързана с развитието на компанията и с разширяване на възможностите за достъп до радиопрограмите и дигиталните платформи, което е в полза и добавя допълнителна стойност на слушатели, рекламодатели и партньори. Сред тях е и най-новото мобилно приложение RADIOPLAY. В него слушателите могат да намерят всички свои любими радиостанции, които са част от ”RADIOPLAY MEDIA”, както и специализирани канали с музика за целева аудитория, които допълват разнообразието на стилове и са подходящи за всеки вкус.

Екипът, който стои зад ”RADIOPLAY MEDIA” вече 21 години е неоспорим лидер на българския пазар и поддържа най-високо ниво на качество на програмно съдържание във всяка една от радиостанциите си, като същевременно управлява едни от най-развитите и ангажиращи профили в социалните мрежи. Компанията притежава най-утвърдените и разпознаваеми радиостанции и дигитални платформи, където рекламодателите могат да достигнат до търсената целева група по отличителен и достъпен начин.

”RADIOPLAY MEDIA” предлага на своите клиенти, партньори и слушатели не само качествено съдържание, но и най-иновативните маркетингови и рекламни решения в областта на дигиталното аудио и радио позициониране.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад