Христо Мутафчиев и Наско от Б.Т.Р. в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Гостите разказват за своето двадесетгодишно приятелство пред водещата Даниела Серданова в сряда от 21:30 ч.

11:02, 16.12.2020
  Христо Мутафчиев и Наско от Б.Т.Р. в „Смяна на местата“ по БНТ 2

Тази вечер в предаването „Смяна на местата“ по БНТ 2, водещата Даниела Серданова ще разговаря с актьора Христо Мутафчиев и вокалиста на група Б.Т.Р. Атанас Пенев. Двамата ще разкажат историята на тяхното двадесетгодишно приятелство.

Гледайте предаването „Смяна на местата“ в сряда (16 декември 2020 г.), от 21:30 ч, по БНТ 2.

Видео анонс: https://bnt.bg/news/hristo-mutafchiev-i-nasko-ot-btr-za-tyahnoto-20-godishno-priyatelstvo-16122020-288420news.html

За предаването

„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората, а водещ и автор на предаването е психологът и фамилен психотерапевт Даниела Серданова.
В основната рубрика водещата на предаването кани различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби.
В рубриката „Цената на успеха“ гости са успешни личности. С тях се проследява техния път на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента и какво ги мотивира да продължават да вървят напред.
В рубрика „Детето на фокус“ посветена на детското развитие в контекста на семейната и социална среда, акцентът е върху отношенията между детето и неговите родители.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/smyana-na-mestata-282200news.html

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад