„Краси бенд“ и Александър Александров – Алекс в „Иде нашенската музика“ по БНТ 1

Мелодични весели песни на пернишката формация и певецът-журналист ще чуете във фолклорното предаване тази събота от 13:00 ч.

„Краси бенд“ и Александър Александров – Алекс в „Иде нашенската музика“ по БНТ 1

Водещите на „Иде нашенската музика“, Даниел Спасов и Милен Иванов са подготвили интересни срещи за зрителите в следващия брой. В студиото на фолклорното предаване ще се съберат певци и музиканти, които обичат мелодичните, весели и игриви песни и ритми – „Краси бенд“ от град Перник, с ръководител Красимир Кирилов. Следващият гост на двамата водещи ще бъде и певецът и журналист Александър Александров – Алекс.

Гледайте „Иде нашенската музика“ тази събота, 16 януари 2021 г. от 13:00 ч. по БНТ 1.

Видео анонс:
https://bnt.bg/news/krasi-bend-i-aleksandar-aleksandrov-aleks-16012021-289974news.html

За предаването

В „Иде нашенската музика” участват популярни изпълнители на български фолклор – певци и певици, инструменталисти, оркестри и техните солисти, малки и големи ансамбли, камерни фолклорни формации, танцови групи и хореографи. Фолклорното студио е мястото, което обединява участниците и зрителите около музиката, традициите, песните и хората. Предаването предлага пъстрота и динамика и така показва богатството и разнообразието на българския фолклор – с най–добрите ни изпълнители и чрез мелодична и приятна музика.
Всяка седмица в предаването гостуват различни хора, обединени от своите фолклорни пристрастия, за да отговарят на различни музикални предпочитания. Музиканти и меломани водят разговора в различни посоки, говорят си за музиката, която обичат и която звучи в момента, провокират интересни теми, карат гостите да импровизират на живо.
Водещите на предаването, Даниел Спасов и Милен Иванов, са с опит във фолклорните програми на БНТ, направляват непрестанния поток от музика, песни, танци и оркестрови изпълнения. Импровизираният разговор, който водят с гостите си е изпъстрен с шеги, но и с по-сериозни теми.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/ide-nashenskata-muzika
Facebook Page® : https://www.facebook.com/idenashenskatamusika/

Кампании Виж повече