„Моят плейлист“ вече в неделя от 22:00 ч. по БНТ 1

Новият сезон на музикалното шоу с водещ Васил Върбанов започва на 15 септември

12:42, 12.09.2024
„Моят плейлист“ вече в неделя от 22:00 ч. по БНТ 1

На 15 септември, неделя, от 22:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Моят плейлист“ – предаването, в което популярни личности представят на водещия Васил Върбанов и на зрителите на Българската национална телевизия своите 10 любими музикални изпълнения.

„При всяко ново начало на предаването изпитвам вълнение. Спомням си, че беше така и в основното училище. След дългото лято преоткриваш приятелите си. Най-хубавото за мен лично в „Моят плейлист“ е, че с много от главните герои ставаме приятели. А това е много ценно!“, казва Васил Върбанов.

Специален гост в първия епизод на „Моят плейлист“ след лятната пауза е най-популярният тромбонист в България в момента – Велислав Стоянов. Участвал е в различни групи, формации и проекти като „Уикеда“, „Хиподил“, „Инфинити“, „Каффе“, „Тумбаито“, „Дърти пърчис“, BrassViliDJ, в оркестрите на Софийската опера и балет и на БНР, в Old School Trombone, „Михаил Йосифов Секстет“, „Сентиментъл Суингърс“, „Биг Бенд Брас Асоциация“, The essential FUNK trombone. Съосновател е на сдружението „Брас Асоциация“, в основата на фестивала Brazzobrazzie.

Гледайте „Моят плейлист“ всяка неделя от 22:00 ч. по БНТ 1

Последвайте „Моят плейлист“ във Facebook

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад