„Най-красива абитуриентка“ за 2022 г. е Мирела Маринова

15-ото издание на надпреварата, организирана от Dir.bg, отново с рекорден брой участнички

10:49, 01.07.2022
„Най-красива абитуриентка“ за 2022 г. е Мирела Маринова

Над 1250 момичета от цялата страна взеха участие в 15-ото издание на националния конкурс на Dir.bg „Най-красива абитуриентка“. Те споделиха своите незабравими моменти от специалната вечер на своето завършване, наситени с много емоции и вълнения, в над 3500 снимки.

Мирела Маринова от град София, която се дипломира в столичната 157 гимназия с изучаване на чужд език „Сесар Вайехо”, е победителката за 2022 година. Тя бе избрана от звездното жури - Натали Трифонова, Радина Кърджилова, Филип Буков и "Най-красивата абитуриентка" за 2021 година Цветелина Джонова.

18-годишната Мирела кандидатства специалност „Дентална медицина“ в Медицинския факултет в София и в Плевен. Тя плени журито със своята стилна си визия, естествена красота и магнетично обаяние.

Конкурсът – много красота, стил и магия

И тази година палитрата от бални рокли беше изключително разнообразна – от класически до авангардни. По-голямата част от претендентките заложиха на утвърдените вече за случая цветове - черно, бяло и синьо, а други избраха да се откроят с облекло в червено, розово и жълто.

Някои от младите дами продължиха традицията, залагайки на народни носии за своя бал, като всяка от тях беше решила да добави по интересен начин нотка, носеща духа на съвременните модни тенденции, разнообразявайки облеклото си. Имаше и такива, които бяха реши да облекат приказни тоалети. Участничките, които се открояваха от другите, бяха предпочели да заложат на рокли с пера за своя бал – тренд, който сега по-изявен от всякога.

Цялата феерия от цветове, модели и прически, може да видите в конкурса „Най-красива абитуриентка“.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад