„Подкастът на нощта“ – успехи и предизвикателства пред „Нощта на театрите“

В края на 8-мото поредно издание на проекта, Мария Панайотова, Катерина Миланова-Кирова и Стефан Щерев споделят, как протече инициативата и какво планират за следващата година

12:41, 30.03.2021
„Подкастът на нощта“ – успехи и предизвикателства пред „Нощта на театрите“

Последният 17-и епизод на поредицата на БНТ „Подкастът на нощта“ е вече тук. В края на 6-часова LiveCamp и след финала на 8-мото издание на проекта „Нощ на театрите“, водещата Инес Павлова, разговаря в студиото с Мария Панайотова, Катерина Миланова-Кирова и Стефан Щерев, които разказват за предизвикателствата на най-трудната, но и най-успешна година от инициативата, която успява да се случи дори в условията на пандемия. От една страна, през 2020 г. за първи път успяват да се свържат, макар и виртуално, с всички други членове на инициативата „Европейска нощ на театрите“ – разположени в София, Прага, Загреб, Лондон, Болоня и Виена. От друга – партньорството между БНТ и Драматичен театър Пловдив, чрез което пет документални филма влизат зад кулисите на седем от най-емблематичните представления, които се излъчват онлайн в страниците на театъра и на БНТ. Този проект дава възможност на хората да се потопят и да видят пловдивския театър отвътре.

Какви ще са следващите цели на инициативата преди нейното девето издание и как гостите си представят следващата стъпка по пътя на живото свързване на участниците от Европа – чуйте във финалния 17-ти епизод на подкаст поредицата на БНТ, посветена на „Нощ на театрите“.

Слушайте „Подкастът на Нощта“ с ТУК:


Всички епизоди на поредицата „Подкастът на Нощта“ са достъпни за слушане, както на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg, така и в подкаст каналите на БНТ.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад