„Събота вечер с БНТ“ се завръща на 17 септември по БНТ 1 с повече смях от Ники Станоев

Любимият актьор Кръстьо Лафазанов и певицата Десислава Христова са първите гости в новия сезон на шоуто

„Събота вечер с БНТ“ се завръща на 17 септември по БНТ 1 с повече смях от Ники Станоев

На 17 септември (събота) в 21:00 ч. вечерното шоу на обществената телевизия „Събота вечер с БНТ“ се завръща на екран за своя нов сезон. Много смях, забавление и звездни срещи с популярни личности очакват зрителите в студиото на Ники Станоев.

В новия сезон на „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще представи нов сегмент в предаването с участието на артистите от „ШиЗи Импро Театър“ Яна Огнянова, Златин Цветков, Илиан Илков и Катя Бръмбарова. Те ще забавляват публиката с различни комедийни игри във всеки епизод. За първи път в българския телевизионен ефир четирима актьори ще импровизират върху задачи, които получават на момента. Какво е „човешко дистанционно“ и как може да се води диалог единствено с въпроси - това са само част от предизвикателствата, с които талантливите комедианти трябва да се справят.

Звездният гост, с който Ники Станоев открива сезона на 17 септември от 21:00 ч. по БНТ 1, е любимият театрален и филмов актьор Кръстьо Лафазанов. Звездата от “Улицата” и “Комиците” ще разкрие майсторлъка на това да създадеш смях и да иронизираш, но без да обидиш някого. Лафазанов ще разкаже и за спектакъла “КОМИКадзе на КръстЮпът”, по текст на съпругата му Елена Начева.

По традиция „Събота вечер с БНТ“ ще е наситено с ударни дози хумор, както и вълнуващи сценични изяви. В първото издание за новия сезон Ники Станоев ще коментира някои от най-странните теми в летния медиен поток, а в рубриката „Само да питам“ ще отговаря на зрителските въпроси, получени в личните му профили в социалните мрежи. В новия сезон ще има място и за хороскопа на астро-лошата Яна. През лятото нейните “черни”прогнози станаха истински хит в ТикТок, достигайки до половин милион гледания, за някои от клиповете в канала на БНТ.

На финала на шоуто, Десислава Христова, по-позната на меломаните от група ЛаТиДа, ще разкаже за новото начало в кариерата си, ще представи новата си авторска песен и ще изненада Ники със собственоръчно подготвен подарък. Какъв е той - можете да видите на на 17 септември от 21:00 ч. по БНТ 1.

Ники Станоев е актьор и популярен стенд-ъп комик. Завършва актьорско майсторство при проф. Енчо Халачев и през 2003 г. стъпва на сцената на Народния театър „Иван Вазов“. Скоро след това започва телевизионната си кариера като актьор в предаването „Шаш“, а в последствие става репортер в „Полет над нощта“ по БНТ. През 2005 г. е избран за водещ на музикално предаване по ББТ, a след това печели кастинга „Народен артист“ към предаването „Шоуто на Слави“, с което става първият актьор, влязъл в екипа с публичен кастинг. За кратко участва в рубрика в „Нешоуто на Нед“, както и в комедийното шоу „Нашенци“, а през 2013 г. става ко-водещ на предаването „Това е цената“.

Ники Станоев е познат на зрителите и като актьор в телевизионни филми – игралният филм „Номер 1“, късометражната лента „Новата кола на татко“, един от най-популярните български ситкоми - „Домашен арест“ и в хитовия сериал на БНТ „Порталът“. Звездата му изгрява и в международните филми „Бодигард на убиеца“, „Хелбой“ и „Конан Варварина“.

Ники е и известен комик. Преди три години стартира стенд-ъп поредицата му „Ники говори“, в която влизат над 50 шоута. Интересът към нея е толкова голям, че част от спектаклите са предварително разпродадени.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. с водещ Ники Станоев

ФОТОГРАФ: ХРИСТО ЦОЛОВ

INSTAGRAM: H VISION
> STUDIO

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Акценти
Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад