Стартира гласуването за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021

17:47, 19.04.2021
 Стартира гласуването за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021

На 17 април 2021 г. БГ Радио стартира гласуването за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021! На официалния уебсайт на медията – https://www.bgradio.bg/ започна първият етап от надпреварата – етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях, трябва да получат номинации в следните десет категории:

● БГ Дебют
● БГ Песен
● БГ Текст
● БГ Изпълнител
● БГ Изпълнителка
● БГ Група
● БГ Дует/Вокална група
● БГ Албум
● БГ Видеоклип
● БГ Комбинация


Тази година екипът на БГ радио добавя една изцяло нови категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация. В нея попадат всички съвместни музикални проекти на артисти, които не се самоопределят като дует, трио или група към момента и са представени през изминалата 2020 г. В тази категория слушателите гласуват за съответната „комбинация“, а не за конкретна песен.

Съвместните проекти между артисти от различни музикални жанрове или формации се налагат като световна тенденция от години и за това БГ Радио взе решение да представи тази нова категория в надпреварата за Годишните музикални наградите на БГ Радио 2021!

БГ РАДИО – медията, която вече двайсет години традиционно подкрепя и популяризира родната поп и рок музика, е представила над 350 заглавия само в 2020 г. Въпреки обстановката през изминалата годината, българските музиканти не са спирали да творят и да представят нова, качествена българска музика.

Сега е моментът да подкрепите своите фаворити и да изберете по пет номинирани във всяка от десетте категории. Както винаги до сега, номинираните и победителите в 10-те категории на Годишните музикални награди на БГ Радио се избира изцяло и единствено чрез слушателки вот!

Може да гласувате и чрез безплатното приложение на БГ Радио за мобилни устройства - radioplay.

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители, и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио !

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад