19 известни личности участват в новите епизоди на „Подкастът на Нощта“ на БНТ

Актьори и режисьори разказват за „другата страна на театъра“ в подкаст поредицата на обществената телевизия по повод инициативата „Нощ на театрите“

13:43, 22.10.2021
19 известни личности участват в новите епизоди на „Подкастът на Нощта“ на БНТ

Поредицата на БНТ „Подкастът на Нощта“ се завръща с 19 нови и вълнуващи епизода. Вторият сезон на подкаста е посветен на деветото издание на европейската инициатива „Нощ на театрите“, която по традиция се провежда на 20 ноември. В нея участниците разказват как изглежда „другата“ страна на театъра.

 

От днес, 22 октомври (петък) до края на ноември 2021 г., всеки понеделник, сряда и петък, в сайтовете и подкаст каналите на БНТ ще чуете откровените разговори на Владимир Пенев, Юлиян Вергов, Теодора Духовникова, Дарин Ангелов, Владимир Карамазов, Луиза Григорова-Макариев, Явор Гърдев, Максим Ешкенази, Весела Бабинова, Боряна Братоева, Ованес Торосян, Константин Еленков, Галин Стоев, Марта Петкова, Никола Хаджитанев, Деян Ангелов, Георги Златарев, Йордан Ръсин и Христо Петков.

Те споделят кои са най-странните неща при подготовката на едно представление, кои са най-трудните текстове и любимите моменти от репетициите, притесняват ли се преди премиера, говорят за героите си, за публиката, за ритуалите си и сценичната треска.

 

Чуйте епизод 1 с Юлиян Вергов на „Подкастът на Нощта 2021“  ТУК:


Всички епизоди на поредицата „Подкастът на Нощта“ са достъпни за слушане, на сайтове https://bnt.bg/ и https://bntnews.bg/, и в подкаст каналите на БНТ.

 

Последвайте официалните подкаст канали на БНТ:

https://open.spotify.com/show/7IARdSQI2FpfCERKwIKRnU

https://soundcloud.com/user-560261172

https://rb.gy/3j6pje

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xODI1ZTkyNC9wb2RjYXN0L3Jzcw

 

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад