25 години Вкусно с БНТ и Ути Бъчваров: Есента - аромат на печени чушки и време за равносметки

13:48, 27.10.2022
25 години Вкусно с БНТ и Ути Бъчваров: Есента - аромат на печени чушки и време за равносметки

Ути Бъчваров ни разказва защо бъчвите са толкова важни и за какво и как да ги използваме правилно. Време е за
претакане на вино и правене на зимнина!

Какви са българските традиции в правенето на айвар, лютеница, туршия, кьолоолу и сладко и дали кулинарят ще
ни сподели тънкости и тайни рецепти от неговия долап с буркани? Вадете чушкопеците и слушайте поредния брой
на подкаста "25 години Вкусно с БНТ и Ути Бъчваров".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад