- Начало
- БНТ Подкаст
- 25 години Вкусно с БНТ и...
25 години Вкусно с БНТ и Ути Бъчваров: Есента - аромат на печени чушки и време за равносметки
13:48, 27.10.2022Ути Бъчваров ни разказва защо бъчвите са толкова важни и за какво и как да ги използваме правилно. Време е за
претакане на вино и правене на зимнина!
Какви са българските традиции в правенето на айвар, лютеница, туршия, кьолоолу и сладко и дали кулинарят ще
ни сподели тънкости и тайни рецепти от неговия долап с буркани? Вадете чушкопеците и слушайте поредния брой
на подкаста "25 години Вкусно с БНТ и Ути Бъчваров".
Българска национална телевизия. БНТ · 25 години животът е вкусен - Еп. 01: "Есента - аромат на печени чушки и време за равносметки"
Акценти
Очакват ни много слънчеви часове, с повече вятър в Източна България
08:00, 27.07.2024