25 години животът е вкусен - Еп. 01: Зараждане на огромната любов към кулинарията

25 години животът е вкусен - Еп. 01: Зараждане на огромната любов към кулинарията


В епизод 01:

Как и кога се е зародил интересът на Ути Бъчваров към кулинарията? Кои са най-ранните му детски спомени, свързани със семейните традиции в кухнята? Какво е приготвял водещият като тийнейджър по партита на фона на музиката на The Cure и Metallica. И какви са неговите ценни съвети за култура на хранене и гостоприемството, научени през годините.

За поредицата:

Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир "Бързо, лесно, вкусно", водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.

В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

Последвайте официалните подкаст канали на БНТ:
Spotify: https://go.bnt.bg/spotify
Soundcloud: https://go.bnt.bg/soundcloud
Аpple Podcasts: https://go.bnt.bg/apple-podcast
Google Podcasts: https://go.bnt.bg/google-podcast

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube