25 години животът е вкусен - Еп. 02: Как се формира идеята за проекта Вкусно

25 години животът е вкусен - Еп. 02: Как се формира идеята за проекта Вкусно

В епизод 02:

За приятелството между Ути Бъчваров и Нико Тупарев, прераснало в сътрудничество. Кога и къде се формира идеята за първото готварско предаване в ефира на БНТ? Коя е първата рецепта, която любимият кулинарен водещ е споделил със зрители от екрана? Коя е най-търсената рецепта в света? И каква е връзката между хубавата музика и хубаво приготвената храна?

За поредицата:

Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир "Бързо, лесно, вкусно", водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.

В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

Последвайте официалните подкаст канали на БНТ:
Spotify: https://go.bnt.bg/spotify
Soundcloud: https://go.bnt.bg/soundcloud
Аpple Podcasts: https://go.bnt.bg/apple-podcast
Google Podcasts: https://go.bnt.bg/google-podcast

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube