- Начало
- БНТ Подкаст
- 25 години животът е вкусен...
В епизод 04:
За началото на кариерата на Ути Бъчваров като водещ в ефира на БНР. За страстта му към пътуванията из страната и любовта към командировките. Каква е разликата между готвенето в студио и готвенето на открито? Интересни случки по време на снимки, инциденти и гафове. Как пътувайки и опитвайки храна, човек може да стигне до края на света.
За поредицата:
Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир "Бързо, лесно, вкусно", водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.
В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.
Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във
Facebook
и
Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok
Намерете ни в
Google News