25 години животът е вкусен - Еп. 04: Страстта към пътуванията

17:00, 09.06.2022
25 години животът е вкусен - Еп. 04: Страстта към пътуванията

В епизод 04:

За началото на кариерата на Ути Бъчваров като водещ в ефира на БНР. За страстта му към пътуванията из страната и любовта към командировките. Каква е разликата между готвенето в студио и готвенето на открито? Интересни случки по време на снимки, инциденти и гафове. Как пътувайки и опитвайки храна, човек може да стигне до края на света.

За поредицата:

Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир "Бързо, лесно, вкусно", водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.

В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад