25 години животът е вкусен - Еп. 06: Да "слушаш" и опитваш храната

25 години животът е вкусен - Еп. 06: Да "слушаш" и опитваш храната

В епизод 06:

Колко е важно да надграждаме себе си и да излизаме извън зоната си на комфорт? Когато по природа си словоохотлив, трудно ли е да се научиш да слушаш другите? Какви магически елементи използва кулинарният водещ, за да реши и най-сложните житейски уравнения? За парвенющината и новите течения в света на готвачите. Колко акта има в един кулинарен спектакъл и какво е общото между спорта и приготвянето на вкусна храна?

За поредицата:

Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир "Бързо, лесно, вкусно", водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.

В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад