25 години животът е вкусен - Еп. 07: 10 000 книги и кашкавал пане

17:00, 30.06.2022
25 години животът е вкусен - Еп. 07: 10 000 книги и кашкавал пане

В епизод 07:

Започваме с един епичен виц от домашните събирания по време на социализма. Продължаваме с разкази за първата кулинарна книга, която Ути издава по време на бандитските години и как точно са се случвали нещата по работата на един такъв проект през 90-те. Лесно ли се подписват по 1000 книги на ден и по какъв начин пътешествията из чужди земи помагат на всяка професия в глобалния свят? Какви лишения са нужни, за да отслабнете 50 килограма и каква мотивация е необходима, за да напишете книга?

За поредицата:

Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир "Бързо, лесно, вкусно", водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.

В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад