"257 podcast" на БНР отбелязва втората си година с нови ководещи – експерти в личностното и кариерно развитие

"257 podcast" на БНР отбелязва втората си година с нови ководещи – експерти в личностното и кариерно развитие

257 podcast отбелязва втората си година в платформите на БНР като разширява обхвата на експертите, които ще влизат в ролята на ководещи по въпроси и теми за личностното и кариерно развитие.

Първият ководещ на Катя Василева, един от гласовете на Радио София и създател на подкаста, през 2023 е Доника Ризова - PR експерт и имидж консултант. Двете заедно разясняват как да използваме социалните медии като част от личния си бранд.

Новият епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР е посветен на това как да получим желаната позиция, каква стратегия да си изградим и как да водим преговори по време на интервю за работа. По тази тема като ководещ на Катя Василева се включва Наталия Цветанова, мениджър подбор на персонал в JobTiger. Гласът като начин на себеизразяване е темата на следващия епизод. Ководещ на Катя Василева е Радомира Михова, която казва, че нейна мисия е „Успешният глас".

През януари 2021 г. 257 podcast стартира с идеята, че комбинацията между радио и подкаст е изключително подходяща за дискусия по теми, касаещи развитието, защото дава синергия между модерен канал и платформа с утвърден имидж. Още от началото са заложени темите – всичко, което дава ключ за увереност и успех в личен и професионален план. Фокусът е не върху жокерите за това какво трябва да правим, а какво да спрем да правим. Защото всички се наясно, че хората на високи позиции, а и не само, имат поведенчески дефицити, а най-актуалните лидерски качества са кураж, дързост и доверие. И така в 257 podcast Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет и протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева започват да говорят за промяна в поведението, което ще спомогне за развитието, като специално поставят акцент, че 7 секунди е времето за нашето първо впечатление пред останалите.

За по-малко от година от проект в полза на хората, търсещи ключ за увереност и успех в личен и професионален план в предизвикателната пандемична реалност, за да се справят с дефицитите, 257 podcast е превръща в каузата, която променя. Поредицата доби популярност и получи вдъхновяваща обратна връзка, както от бизнес средите, така и от хора, опитващи да се вгледат в себе си, да преосмислят мотивацията и търсят начини да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена. В две поредни години - 2021 и 2022 257 podcast е отличен с PR Приз от БДВО в категорията „Проект на медия".

Освен на професионалния опит и качества, 257 podcast залага преди всичко на споделения личен пример, който се оказва доказано въздействащ и мотивиращ за слушателите. В двете години от съществуването на подкаста личен опит за проявен кураж, уязвимост, провала като възможност и стъпка към успеха споделят личности от различни сфери – бизнес, предприемачество, изкуство, медицина, спорт и т.н.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад