4 Magic гостуват в „Музика, музика“ по БНТ 1

12:34, 14.01.2021
4 Magic гостуват в „Музика, музика“ по БНТ 1

Дамският квартет ще представи новата си песен в неделя, 17 януари, от 13:30 часа.

Тази неделя водещите на забавно-музикалното предаване „Музика, музика“, ВенЗи и Йоанна Драгнева, са подготвили за зрителите среща с четирите талантливи момичета от „4Magic“.

За групата можем да кажем, че с лекота и професионализъм превръщат музиката си в магия и още с появяването си предизвикаха истински фурор. А от тогава до сега са просто ненадминати. Те ще ни представят най-новата си песен и ще ни разкажат повече за себе си.

Гледайте „Музика, музика“ тази неделя, 17 януари 2021 г. от 13:30 часа по БНТ1!

За предаването

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, музика“ стартира през 2018-та година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.

Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/viva-la-muzika

Facebook Page®: https://www.facebook.com/Musika2Musika

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад