50 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА по БНТ на 19 юни

Обществената телевизия ще излъчи първото тържествено заседание на новоизбраното Петдесето Народно събрание

14:46, 18.06.2024
50 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА по БНТ на 19 юни

На 19 юни, сряда, Българската национална телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното Петдесето Народно събрание. Прякото предаване започва в 9:00 ч. по БНТ 1.

Кои са новите 240 депутати, кой ще бъде председател на 50-ото Народно събрание, какви са заявките на лидерите на политическите сили и какъв кабинет е възможен – водещата Христина Христова ще коментира с народни представители в парламента, а експертни анализи от политолози, социолози и журналисти очаквайте в студиото на БНТ с водещ Симеон Иванов.

Гледайте специалното предаване „50 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ на 19 юни, сряда, след 8:00 ч. в ефира на БНТ 1 и в онлайн каналите на Българската национална телевизия – в новинарския сайт BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS, в което потребителите могат да се възползват от опцията за аудио стрийм на БНТ 1. Чрез нея хората с нарушено зрение и тези, които са в движение, могат да слушат на живо ефира на БНТ 1, или да го слушат във фонов режим, докато използват други програми на своите мобилни устройства.

Тържествено заседание на 50-ото Народно събрание – в ефира на Българската национална телевизия, онлайн на BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android

Последвайте BNTNEWS.BG във Facebook и Instagram

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад