Актуални предавания и публицистика в ефира на Българската национална телевизия от 9 септември

16:29, 05.09.2024
Актуални предавания и публицистика в ефира на Българската национална телевизия от 9 септември

На 9 септември, понеделник, дирекция „Новини и актуални предавания“ на Българската национална телевизия поставя начало на новия телевизионен сезон. Както винаги, журналистите от обществената телевизия ще отразяват обективно и задълбочено политическите процеси в България и света, като акцентират върху важните икономически и социалнозначими въпроси.

Сутрешният блок „Денят започва“ с Христина Христова и Симеон Иванов се завръща в обичайния си начален час – 5:55 по БНТ 1. От 16:30 ч. е предаването за международна политика „Светът и ние“ с водещи Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойър.

Всеки делничен ден – от 16:55 ч. – Мариана Векилска ще приветства зрителите на предаването „България в 60 минути“, което през новия сезон ще отразява още по-детайлно важните регионални новини. От понеделник до петък след емисията „По света и у нас“ в 18:00 ч. следва публицистичното предаване „Още от деня“ с водеща Поли Златарева.

На 10 септември, вторник, в 21:00 ч. по БНТ 1 е първият брой след лятната пауза на „Референдум“ с Добрина Чешмеджиева. На 13 септември, петък, в 21:00 ч. по БНТ 1 започва „Панорама“ с Бойко Василев.

На 14 септември, събота, от 8:00 ч. по БНТ 1 се завръща „Денят започва с Георги Любенов“, а в 17:00 е началният час на „Говори сега“ с водеща Мая Костадинова.

Първите издания на рубриката за актуална документалистика „В кадър“ и на предаването за разследваща журналистика „Следите остават“ са на 18 септември, сряда, съответно от 21:00 ч. и от 21:30 ч. по БНТ 1.

Всички новини в развитие следете на BNTNEWS.BG и в мобилното приложение BNT NEWS за iOS или Android


Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад