Актуални предавания и публицистика в ефира на БНТ през месец август

06:45, 01.08.2022
Актуални предавания и публицистика в ефира на БНТ през месец август

През целия месец август Българската национална телевизия ще продължи да показва на зрителите всичко важно в динамичната политическа и социално-икономическа обстановка в страната и света с ексклузивни коментари, реакции и анализи на актуалните теми и събития.

От понеделник до петък през месец август сутрешният блок „Денят започва“ по БНТ 1 е с нов начален час – 6:55, а водещите Христина Христова и Симеон Иванов ще водят ефира до 9:00 ч. самостоятелно, като ще се ротират всяка седмица. Сутрешният блок „Денят започва“ ще се излъчва и през уикенда – между 8:00 ч. и 10:00 ч. по БНТ 1 в събота и в неделя през месец август – със специална селекция от популярни водещи от обществената телевизия.

Публицистичното предаване „Още от деня“ ще продължи да задава важните въпроси и да търси важните отговори всеки делничен ден след емисията новини „По света и у нас“ в 18:00 ч. Водещи на „Още от деня“ по БНТ 1 през месец август ще бъдат Надя Обретенова, Поли Златарева и Добрина Чешмеджиева.

През месец септември в програмата на БНТ 1 ще се завърнат предаванията „Денят започва с Георги Любенов“, „Референдум“, „Панорама“, „Говори сега“, „България в 60 минути“, „Светът и ние“, „Бизнес.БГ“.

Гледайте централната емисия новини „По света и у нас“ от 20:00 ч. по БНТ 1!

Новините в развитие следете на BNTNEWS.BG

*Снимки: Десислава Кулелиева, БНТ

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад