Актьорът Любомир Ковачев и любимите гласове в радиоефира Богдана Трифонова и Атанас Стоянов в „Събота вечер с БНТ“

16:34, 30.03.2023
Актьорът Любомир Ковачев и любимите гласове в радиоефира Богдана Трифонова и Атанас Стоянов в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 1 април, от 21:00 ч. по БНТ 1 в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов ще посрещне актьора Любомир Ковачев и двама от най-обичаните радиоводещи у нас – Богдана Трифонова и Атанас Стоянов.

Любомир Ковачев е учил актьорско майсторство във Франция, но избира да живее и работи в България. Това не му пречи да има близки срещи със звезди от ранга на Кристоф Ламбер, Софи Марсо и Моника Белучи. В студиото на „Събота вечер с БНТ“ Любомир Ковачев ще разкаже за новия чуждестранен проект, в който участва, за предизвикателството самият той да преподава актьорско майсторство, както и за най-важната роля в живота му – тази на баща.

Тя стартира деня с хумор и сладки приказки, а той го завършва с любими песни за любими хора – радиоводещите Богдана Трифонова и Атанас Стоянов ще споделят на Орлин Павлов спомените си за началото на своя професионален път в радиото, за магията на радиото, защо то е важно за българските артисти и в каква посока се променя музиката през годините.

А кой ще пее на финала на шоуто – зрителите на обществената телевизия ще разберат тази събота, 1 април, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад