Актьорите от „Вина“ посетиха коледна винена дегустация

Виктор Божинов, Владимир Зомбори и Елена Телбис представиха сериала на Christmas Wine Market

16:50, 12.12.2022
Актьорите от „Вина“ посетиха коледна винена дегустация

На 10 декември (събота) във Военния клуб – София се състоя едно от най-престижните винени събития – Christmas Wine Market 2022, организирано от https://www.sommelier.bg/bg/ с управител Георги Михов. Специални гости на винената дегустация на български изби от цялата страна бяха и част от екипа на най-новия сериал на БНТ „Вина“ – режисьорът Виктор Божинов, изпълнителният продуцент Надежда Цветкова и главните актьори в сериала – Владимир Зомбори и Елена Телбис. Те представиха продукцията, която преприлита две основни теми - за вѝното и за винáта, която човек изпитва в различни ситуации в своя живот, и която стартира на 5 януари в ефира на БНТ 1.

„Хората от киното се научихме, че докато снимаме сериал, свързан с вино трябва не да казваме добър ден, а наздраве“. С тези думи режисьорът Виктор Божинов приветства гостите в залата и представи дългоочаквания сериал.

„Зрителите сте тези, които трябва да кажете какво мислите за проекта като се впуснете в една история за винената индустрия, любовта и бизнесът. За да задоволите любопитство си гледайте сериала „Вина“ всеки чевъртък от 21:00 ч. по БНТ 1“, прикани актьорът Владимир Зомбори, който влиза в главната роля в сериал.

„Вина“ е част от филмопроизводството на БНТ, а сюжетът е свързан с общочовешките и по-актуални теми като любовта, изневярата и вътрешния порив да създаваш и оставяш следа след себе си. Тайни и вина от миналото са на път да провалят всичко.

Гледайте официалния трейлър тук: https://shortly.bg/dHU6b

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад