Александра Богданска и Коцето Калки гостуват в „Събота вечер с БНТ“

16:19, 18.05.2023
Александра Богданска и Коцето Калки гостуват в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 20 май, от 21:00 ч. по БНТ 1 в шоуто „Събота вечер с БНТ“ водещият Орлин Павлов ще посрещне една от най-известните дами в социалните мрежи – Александра Богданска, както и музикалното семейство Коцето Калки и Мартина Табакова.

Първият гост в предаването „Събота вечер с БНТ“ е моделът и инфлуенсър Алекс Богданска. Тя ще разкаже кое е най-голямото ѝ постижение като рекламно лице и ще разкрие подробности за ролята си във филма „Непобедимите 3“. Богданска ще сподели на зрителите и феновете си кое е най-щурото нещо, което е правила онлайн, и ще отговори на един от най-често задаваните ѝ въпроси: „Какви са отношенията им с бащата на детето ѝ Даниел Петканов?“.

Коцето Калки и Мартина Табакова са тандем както на сцената, така и в живота. Срещата им е като взета от сценарий за филм – запознават се при инцидент на пътя, а преди няколко години вдигат романтична сватба на остров „Света Анастасия“. Коцето Калки ще разкаже за юбилейния си концерт-спектакъл „60 обиколки около слънцето“, а Мартина ще сподели за предстоящите си изяви и концерти в чужбина.

Кой ще поднесе музикалния финал в шоуто „Събота вечер с БНТ“ – зрителите ще разберат тази събота, 20 май, от 21:00 ч. по БНТ 1!


Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад