Антон Недялков: Мачът с Малмьо ще бъде труден, Десподов ще липсва

от БНТ

09:07, 17.08.2021
Антон Недялков: Мачът с Малмьо ще бъде труден, Десподов ще липсва

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сподели преди отпътуването на отбора за Швеция, че се надява на добър резултат срещу Малмьо още в първия мач.

В сряда, 18 август, българският шампион гостува в първия плейофен мач преди групите на Шампионската лига. Срещата е от 22.00 часа.

„Ние постигнахме до една степен това, което искахме. Остава още една крачка да направим. Мисля, че всички знаят каква е важността на мача. Ще излезем в мача и ще се забавляваме, като направим всичко възможно да победим“, сподели Недялков преди отпътуването на състава.

„Когато имаш 2-3 дни повече почивка, както и време да подобриш нещата, които треньорът иска, винаги е важно. Надявам се да излезем победители от мача“, каза Антон Недялков.

„Опитват се да правят висока преса, поставят те под натиск, наистина очаквам труден мач срещу Малмьо. Ако играем това, което можем, и правим това, което трябва, ще сме победители от мача“, уточни Антон Недялков.

Капитанът на Лудогорец коментира липсата на Кирил Десподов в предстоящия важен двубой. Крилото получи третия си жълт картон в мача срещу Олимпиакос и ще изтърпи един мач наказание.

„Кирил Десподов ще ни липсва, защото е бърз футболист и ни трябват такива играчи, които да подлагат под натиск съперника“, завърши Антон Недялков.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад