Българските фенове на „Евровизия“ се събират да гледат шоуто заедно на 10, 12 и 14 май

10:50, 09.05.2022
Българските фенове на „Евровизия“ се събират да гледат шоуто заедно на 10, 12 и 14 май

Българските фенове на „Евровизия“ ще имат възможност да станат част от специално събитие, на което заедно да проследят двата полуфинала и големия финал на конкурса, който тази година ще бъде в Торино.

Sofia Eurovision Party 2022 ще се проведе на 10, 12 и 14 май в столичния клуб „The Steps“ и цели да пренесе атмосферата на конкурса в София. БНТ 1 ще излъчи и трите конкурсни вечери от 22:00 часа.

На 10 май феновете ще могат да развеят своите български знамена и да подкрепят България и Intelligent Music Project в първия полуфинал на конкурса, а на 12 май ще могат да гледат на живо от Торино втория полуфинал.

Преди големия финал на 14 май организаторите са подготвили мини концерт с бивши български участници от „Евровизия“. Сред тях е Виктория, която е миналогодишният представител на България. Тя се класира на 11 място във финала в Ротердам. След всяко от излъчванията на полуфиналите и финала на 10, 12 и 14 май ще има и фен парти с хитове от конкурса.

Подобни фен събития, които са част от календара на „Евровизия“, се провеждат всяка година в Испания, Нидерландия, Великобритания, Израел, а от тази година и България вече е част от програмата.

Повече информация за фен събитието може да бъде открита на официалния сайт на Sofia Eurovision Party 2022 и в профилите в социалните мрежи на събитието - Facebook & Instagram.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад