"БГ Версия" се завръща с нов втори сезон по БНТ 1

17:39, 01.10.2020
"БГ Версия" се завръща с нов втори сезон по БНТ 1

„Монте Мюзик“ и „БГ Радио“ представят втори сезон на музикалното предаване „БГ Версия“. В него всяка седмица любими български изпълнители ще представят едни от най- популярните си песни в нови версии. Зрителите ще имат възможността да чуят и видят някой от любимите си парчета в една съвсем нова светлина, в една по- нежна и различна версия, в акомпанимента на музиканти на живо.

Освен хубава музика, зрителите ще чуят и личните истории на всеки от изпълнителите за музиката, която създава и за това какво му дава тя. Във втори сезон на „БГ Версия“ ще бъдат представени млади и обещаващи изпълнители, които също ще изпълнят няколко свои песни, но с нов прочит и специално подготвени за „БГ Версия“.

Гости в пилотния епизод на втори сезон на „БГ Версия“ са Орлин Горанов и Акага. Уникалното фънк звучене на групата в съчетание с елегантния стил на Орлин Горанов ще покажат на зрителите една още по- вълнуваща „БГ Версия“. Младите таланти, които те ще представят в този епизод са Trombobby x C-Мo. Момчетата са сред обещаващите съвременни български музиканти. Тяхното съчетание и страст към соул, фънк и хип- хоп музиката ще очароват зрителите на „БГ Версия“.

Тази година в музикалното шоу ще бъде включена и класацията на „БГ радио“ –„Нашите 10“. Седмичната класация представя 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията, а сега в рамките на „БГ Версия“ зрителите ще имат възможността да видят и видеоклиповете към тях.

Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на „БГ Радио“.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад